SOCIALE WANDELINGEN & honden training/coaching

Hondenwandeling_Groningen

Wat gaan we doen?
Een wandelende coach? Zeker!
A hike a day keeps the doctor away. Wandelen met je hond is één van de meeste effectieve en laagdrempelige manieren om de band met je hond te versterken. Je ontdekt samen nieuwe terreinen en situaties. In een omheinde hondenschool kun je goed de basis leggen voor gehoorzaamheid, maar wat gebeurt er als je vervolgens op een terrein bent waar het stikt van de afleidingen voor jou en je hond? 

Door deel te nemen aan de sociale wandelingen bij mijn hondenschool leer ik je hiermee om te gaan en er plezier in te hebben! Ik ben voorstander van het combineren van 1-op-1 hondentrainingen en de sociale wandelingen. 

Praktisch
Doordeweeks, van maandag- t/m donderdagavond, vinden de sociale wandelingen plaats in Emst en omgeving. In het weekend trainen we bij mijn hondenschool in Groningen en omgeving. Een training duurt één tot anderhalf uur. De groepsgrootte wisselt, maar bestaat uit maximaal zes honden en hun baasjes. Wanneer je nieuw bent in de groep zal ik eerst persoonlijk met jou en je hond kennismaken. 

Benieuwd wat je gaat leren tijdens de sociale wandelingen? Kijk het filmpje hieronder. Of neem direct contact met me op.

Bel me voor meer info  

Klik hier voor de tarieven