PUPPYCURSUS/PUPPY TRAINING

Wat ga je leren?
Tijdens de puppy training gaan we aan de slag met de basis, zoals Zit, Los, Let op en Hier komen. Ook het wandelen aan een slappe lijn en het negeren van afleidingen komen aan bod. Verder trainen we gedurende de cursus de impuls controle van de puppy en leer ik je hoe je jouw pup fysiek en mentaal in balans houdt.

De puppy cursus staat vooral in het teken van socialisatie. Je pup speelt eventjes met een geschikt speelmaatje en tijdens het spel vertel ik je over onder andere het bijtgedrag en zindelijkheidstraining. Verder komen ook de onderwerpen zelfbeheersing, spelen en het verzorgen van de pup aan bod. Buiten op het veld gaan we aan de slag met al deze belangrijke lessen.

Alle activiteiten bij de hondenschool worden op een positieve en speelse manier aangeboden. Kortom, een goede en vooral leuke start voor jou en je pup.

Wil je graag met de clicker aan de slag? Dit behoort tot de mogelijkheden. Het is geen verplichting!

Puppycursus_Groningen

Praktisch
De puppy training vindt van maandag- t/m donderdagavond plaats in Emst en omgeving. In het weekend trainen we in Groningen en omgeving. Een groepstraining duurt één uur. Individuele puppy training kan ook, dit kan per uur, maar ook langer. De groepsgrootte wisselt, maar bestaat uit maximaal zes honden en hun baasjes.

Benieuwd wat je gaat leren tijdens de puppytraining? Kijk hieronder het filmpje voor een impressie. Of neem direct contact met me op.

Bel me voor meer info  

Klik hier voor de tarieven