1-OP-1 GEDRAGSBEGELEIDING

Wat gaan we doen?
Bij
de 1-op-1 honden gedragsbegeleiding heb ik alle aandacht voor jou en jouw hond. Jouw wens, probleem en/of training staat centraal. Ik kijk met je mee naar het gedrag en geef advies.

Met een duidelijk trainingsplan kun je vervolgens zelf aan de slag. Door middel van de groepslessen of verdere 1-op-1 begeleiding werken jullie samen verder naar een mooie relatie! Zodat het leven met je hond weer een plezier wordt.

Hondentraining_Veluwe

Praktisch
Voor de 1-op-1 gedragsbegeleiding kom ik bij je langs. Dit kan bij mijn hondenschool in Almere en omgeving. Het is ook mogelijk om, na de kennismaking, af te spreken op een plek waar het probleemgedrag goed zichtbaar is.


Benieuwd wat je kunt verwachten van een 1-op-1 honden gedragsbegeleiding? Kijk de filmpjes hieronder! Natuurlijk is ieder situatie anders en kijken we samen wat het beste voor jullie werkt.

 

Of neem direct contact met mij op.

 

 

Bel me voor meer info  

Klik hier voor de tarieven